Clubkampioenschappen jeugd 2019

Lieve Tennis liefhebbers,


We kunnen m weer afvinken……de clubkampioenschappen jeugd 2019!

Het was weer een feestje om erbij te mogen zijn……. Ik heb persoonlijk mijn ogen uitgekeken hoe vooruit jullie (de jeugd) van de tvb zijn gegaan!!! Je kan echt zien dat er meer getraind en vrij getennist wordt. Veel ballen raken betekent beter worden…..en dat was echt te zien…..ik was echt aangenaam verrast!!

Ik kijk eigenlijk nooit echt bij de trainingen…..jullie doen je ding op de baan…..ik doe mijn ding achter de bar…..zo gaat dat meestal ???? Maar deze week zat ik lekker tussen de buien door langs de baan, te genieten van jullie tennisspel…..

Samen met jullie ouders, die ook in grote getalen lekker kwamen kijken…..

Gezellige sfeer op de baan, super mooie en ook veel spannende potjes….Allemaal Top gespeeld!

Organisatoren Nathalie en Marc bedankt!!! Ondanks wat fikse buien liep het toch uiteindelijk allemaal lekker door…….Menno super dank weer voor je hulp bij de rode toppers op baan 8….ook daar werd goed gestreden om medailles!

Voor iedereen nog even alle winnaars op een rijtje……en voor de sfeer weer wat gezellige kiekjes…..

Alle winnaars van Harte Gefeliciteerd, blijf lekker trainen…..wordt beter…., blijf lol maken met zn allen op de baan…..en doe volgend jaar weer gezellig mee om je titel te verdedigen!

Oh en slaap de komende week lekker bij……dat ga ik ook doen ???? Zien we mekaar weer bij tvb bij nacht a.s. vrijdag!

Groetjes Wendy

%d bloggers liken dit: