Inschrijving KNLTB Voorjaarscompetitie 2021 geopend

Inschrijving KNLTB Voorjaarscompetitie 2021 geopend

Wat hebben we een bijzonder jaar achter de rug. De voorjaarscompetitie die uiteindelijk werd opgeschoven naar het najaar, een toernooienseizoen dat midden in de zomer is gestart en een najaarscompetitie zonder einde. Hoewel ik er van overtuigd ben dat het coronavirus ook in 2021 nog van zich zal laten horen, ga ik – en de KNLTB met mij – er vanuit dat we wél weer in het voorjaar kunnen strijden tijdens de competitie. En dat betekent… dat er alweer nagedacht moet worden over de voorjaarscompetitie 2021.

De afgelopen jaren heeft de KNLTB veel veranderen doorgevoerd omtrent de competitie, onder andere door het afschaffen van de districtsgrenzen. Ook dit jaar is het aanbod weer iets gewijzigd ten opzichte van vorig jaar. Het aanbod is onder andere uitgebreid met een dubbelcompetitie 25+ op de zaterdagavond (zowel DD als HD en GD) en een kortere variant GD 17+ op de zondag. Ook bieden wij dit jaar de mogelijkheid om donderdag overdag te spelen. Het volledige aanbod kun je vinden in onderstaande afbeelding.

Opgeven is vanaf nu mogelijk. Je kunt je opgeven als individu óf als team. Als je je als team opgeeft, moeten alle teamleden met voor- en achternaam worden benoemd. Check bij jezelf (of bij je teamleden) of je lidmaatschap past bij de competitievorm die je wilt gaan spelen. Dus…

  • Als daglid mag je niet ’s avonds of in het weekend spelen
  • Met een competitielidmaatschap mag je óf in het voorjaar óf in het najaar spelen
  • Met een zomerlidmaatschap mag je géén competitie spelen
  • Met een senior lidmaatschap kun je bij elke competitievorm spelen

Geef bij je inschrijving ook aan welke speeldag EN welke competitievorm jullie voorkeur heeft. Je kunt je inschrijving mailen naar Rene Roelofs (tc@tvboskoop.nl). De uiterste inschrijfdatum is zondag 27 december 2019.

Wij merken dat de competitie bij TVB steeds populairder wordt. Dat is een goede ontwikkeling! Echter, hierdoor kan het voorkomen dat zich méér teams opgeven dan wij kunnen plaatsen op basis van de baancapaciteit. Dit betekent dat we niet alle teams kunnen plaatsen of in ieder geval niet op de dag/competitievorm van je voorkeur. Wanneer wij teveel teams hebben voor een bepaalde dag, zullen wij de teams gaan plaatsen op volgorde van binnenkomst (inschrijving). Een inschrijving wordt pas geaccepteerd als deze volledig is (voor- en achternaam van alle teamleden). Wij verwachten weer een record aantal inschrijvingen voor de vrijdag, maar hebben nog genoeg plek op de zaterdag…

We zien jullie inschrijvingen graag tegemoet!

%d bloggers liken dit: