Inschrijving najaarscompetitie geopend

Inschrijving najaarscompetitie geopend

Na twee gekke coronajaren konden we dit voorjaar eindelijk weer competitie spelen. Zoals het er nu uit ziet, kunnen we ook in het najaar weer lekker strijden. De opening voor de competitie is dan ook bij deze weer geopend. De afgelopen jaren heeft de KNLTB veel veranderingen doorgevoerd omtrent de competitie. Ook dit jaar weer een paar kleine wijzigingen.

Allereerst duurt de competitie dit najaar maar vijf weken. De competitie start op 16-17-18 september en de laatste speeldag is op 14-15-16 oktober.De twee weekenden daarna zijn inhaalweken. Voor de exacte speeldata overzicht, klik hier.

Ook dit jaar is het aanbod weer iets gewijzigd ten opzichte van vorig jaar. Zo is er nu ook een 50+ Dames Dubbel competitie op vrijdagmiddag. Het volledige aanbod kun je vinden in onderstaande afbeelding.

Opgeven is vanaf nu mogelijk. Je kunt je opgeven als individu óf als team. Als je je als team opgeeft, moeten alle teamleden met voor- en achternaam worden benoemd. Check bij jezelf (of bij je teamleden) of je lidmaatschap past bij de competitievorm die je wilt gaan spelen. Dus…

  • Als daglid mag je niet ’s avonds of in het weekend spelen
  • Met een competitielidmaatschap mag je óf in het voorjaar óf in het najaar spelen
  • Met een zomerlidmaatschap mag je géén competitie spelen
  • Met een senior lidmaatschap kun je bij elke competitievorm spelen

Geef bij je inschrijving ook aan welke speeldag EN welke competitievorm jullie voorkeur heeft. Je kunt je inschrijving uitsluitend mailen naar Rene Roelofs (tc@tvboskoop.nl).

Wij merken dat de competitie bij TVB steeds populairder wordt. Dat is een goede ontwikkeling! Echter, hierdoor kan het voorkomen dat zich méér teams opgeven dan wij kunnen plaatsen op basis van de baancapaciteit. Dit betekent dat we niet alle teams kunnen plaatsen of in ieder geval niet op de dag/competitievorm van je voorkeur. In dat geval zullen wij gaan loten. Teams die dit voorjaar zijn uitgeloot, zullen gegarandeerd geplaatst worden. De uiterste inschrijfdatum is maandag 30 mei. Wanneer jouw team uitgeloot is, heb je nog een paar dagen de tijd om óf een nieuw team te vormen óf een andere speeldag te kiezen.

We zien jullie inschrijvingen graag tegemoet!

Vriendelijke groet,

Rene Roelofs (TC) en Eveline Kip (Tenniszaken)

https://www.centrecourt.nl/media/pygpn15h/data-voorjaarscompetitie-alle-2022-definitief.pdf?ts=637709342002000000
%d bloggers liken dit: