Lesaanbod

2R-Sports verzorgt vanaf 2014 de tennislessen op TV Boskoop. Indien je geïnteresseerd bent in lessen van ons en je bent al lid, dan kun je je opgeven voor lessen door het inschrijfformulier in te vullen en te versturen. Indien je nog geen lid bent van de vereniging TV Boskoop, dan dien je eerst lid te worden van de vereniging.

Er worden in principe geen tennislessen gegeven in de schoolvakanties (behalve (indien nodig) de eerste week van de zomervakantie als extra inhaalweek) en op landelijke vrije dagen, tenzij anders is afgesproken.

De tennislessen in het zomerseizoen beginnen voor de jeugd op woensdag 1 april 2020. Voor de senioren starten de lessen op woensdag 8 april 2020. De winterlessen starten in oktober. De lessen worden op woensdag, donderdag en vrijdag gegeven. Mocht je je in willen schrijven voor lessen, ga dan naar www.2r-Sports.nl voor meer informatie en inschrijven. De tennisschool zal jouw inschrijving zo goed mogelijk proberen te verwerken en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Alle overige activiteiten die wij organiseren worden tijdig op de website en op Facebook & Twitter geplaatst! Houd de website daarom in de gaten of Volg ons / Like ons op Social Media!

%d bloggers liken dit: