Najaarscompetitie

Inschrijving KNLTB Najaarscompetitie geopend 

De inschrijving voor de najaarscompetitie 2019 is geopend. Heb je zin om met je team mee te doen in de najaarscompetitie? Schrijf je dan gelijk in door een e-mail te sturen naar de TC (tc@tvboskoop.nl). Het is ook mogelijk je individueel in te schrijven. 

Speeldata

De najaarscompetitie start op donderdag 12 september en eindigt zondag 27 oktober. Er zal zeven achtereenvolgende weken/weekenden gespeeld worden. Qua opzet is de najaarscompetitie hetzelfde als de voorjaarscompetitie (een halve competitie in zeven ronden).

Competitievormen

Het is mogelijk om op donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag te spelen. Er zijn diverse competitievormen mogelijk.

  • Donderdag: ochtend damesdubbel, avond 8&9 dubbel
  • Vrijdag: heren, herendubbel, dames, damesdubbel, gemengd dubbel
  • Zaterdag: heren, dames, gemengd dubbel, diverse dubbelcompetities zonder singels (dames, heren, gemengd)
  • Zondag: heren, dames, gemengd dubbel, diverse dubbelcompetities zonder singels (dames, heren, gemengd), 8&9 dubbel

Voor het volledige aanbod kun je kijken op de volgende link: https://www.centrecourt.nl/siteassets/centrecourt.nl/downloads/competitie-en-toernooien/najaarscompetitie/competitie-aanbod-per-regio/competitieaanbod-najaar-2019-leiden.pdf

8&9 competitie

Net als in het voorjaar is het ook in het najaar mogelijk mee te doen aan de 8&9-competitie. De opzet van de competitie is hetzelfde als in het voorjaar (twee partijen, compact spelen). Er kan ingeschreven worden voor zowel de donderdagavond als de zondagmiddag.

Uiterlijke inschrijfdatum

Omdat de inschrijving bij de KNLTB al op 1 juli sluit, is het belangrijk je zo snel mogelijk op te geven. De uiterste inschrijfdatum is zondag 23 juni 2019. Als wij alle inschrijvingen binnen hebben, gaan we kijken of alle teams geplaatst kunnen worden. Wanneer dit niet het geval is, zullen wij jullie team hiervan uiteraard op de hoogte brengen.

%d bloggers liken dit: