Openingstournooi 2017

Zaterdag 25 april is het tennisseizoen 2017 van start gegaan tijdens het openingstoernooi voor de jeugd. Het was een prachtige dag waar 50 jeugdleden langskwamen om samen met de jeugdcommissie en de trainers van 2R-sports het seizoen af te trappen. We hebben kort de nieuwe JC leden voorgesteld die dit jaar voor jullie alle activiteiten gaan organiseren. Leonie Kleijn, Nathalie de Lang, Caitlin Verbakel, Linda de Keijzer, Menno & Kim Burger en Wendy en Marc Brand. Een mooie groep die met enthousiasme de activiteiten zal gaan organiseren dit jaar.

Activiteiten die je sowieso niet wilt missen dit jaar zijn TVB bij nacht, het 50 jarig jubileum, het generatie toernooi, het open jeugd toernooi en uiteraard het slotfeestJ

Onze trainers Robin en Rutger hebben daarna met wat hulptroepen een leuke clinic verzorgd zodat er ook lekker getennist kon worden. Dit jaar hebben we de jeugdleden een mooie trui aangeboden en ouders konden kiezen voor een competitie outfit. Het was een prachtig gezicht al die kinderen in hun mooie kleding!

We gaan er een mooi seizoen van maken met elkaar!

%d bloggers liken dit: