Openingstournooi jeugd 2018

Hoi Tennistoppers,

De kop is eraf!

Zaterdagmiddag 23 maart hebben we het tennisseizoen weer feestelijk geopend voor de jeugd van de TVB. Weer lekker naar buiten op ons mooie park aan de mendelweg ???? Met dik 50 jeugdleden hebben wij een leuke clinic gedaan, verzorgd door 2R sports! Naar traditie werd de vlag gehesen door de twee jongste leden van de club. Dit jaar waren Nikky Noordam en Koen Peeters de uitverkorenen….deze toppers konden dit wel  ????.  Later in de middag werden er nog onderlinge partijtjes gespeeld en ondertussen ging het zonnetje steeds harder schijnen . Ook werd de nieuwe kleding uitgedeeld. Voor ieder jeugdlid een prachtige capuchon trui , die we gratis ter beschikking hebben kunnen stellen door onze sponsoren! Nogmaals super veel dank dat jullie dit voor ons weer mogelijk hebben gemaakt! 2 R Sports, Judith Verkerk Marketing en bestuur van TVB….een dikke pluim!

Zondag ochtend gingen diversen Worldtour teams van start….ook dit was weer een feestje met mooi weer! En wat zijn jullie vooruit gegaan van de winter, toppie!!

Het was een mooi tennis weekend! Dit smaakt zeker naar meer! Er staat een mooi tennis seizoen voor de deur, we hebben er veel zin in !!

Dank voor jullie enthousiasme!

Wendy,  namens JC TVB

%d bloggers liken dit: