Reglement senioren in coronatijd

Aanvullend reglement per 29 oktober 18.00 uur

Clubhuis en kantine

 1. Clubhuis en kantine dicht; De voorraden in het clubhuis laten wij staan, want het kan zijn dat op 20 oktober het clubhuis weer open kan.
 2. Kleedkamers en wc’s zijn geopend.

Competitie

 1. De KNLTB heeft ons geïnformeerd dat de competitie “gewoon” door gaat. Als het weer het toelaat kunnen de competitiewedstrijden doorgaan. Na de ploeguitwisseling ga je direct de baan op en na afloop van de laatste wedstrijd verlaat iedereen zo snel mogelijk het park.
 2. Neem zelf drinken mee voor op de baan. Eten of drinken meenemen om (eventueel samen met de tegenstanders) nog even na te genieten van winst of verlies is verboden.
 3. Maximaal 40 tennissers buiten op het terras; Competitie/sportbeoefening is vrijgesteld van het maximum van 40 op het terras tot het einde van de wedstrijden. All
 4. Het terras is alleen beschikbaar voor tijdens de competitie, waarbij de niet spelende teamleden (in groepjes van max. 4) op het terras mogen zitten. Wij hebben het terras aangepast aan zitgroepjes van 4 (met planten ertussen voor de anderhalve meter). Het is verboden om de zitgroepen te verplaatsen/aan te passen. Meer dan 4 aan één tafel is niet de bedoeling.

Vrij spelen en training

 1. Na vrijspelen en na training dien je direct het park te verlaten (dus ook geen eigen consumptie op het terras).

Mix & Match en PuffOud

 1. Beide wekelijkse evenementen gaan gewoon door, maar met restricties: direct naar huis na de wedstrijden, anderhalve meter afstand, geen consumpties uit het clubhuis, zelf drinken meenemen voor op de baan en vooraf inschrijven via de website.

Geen toeschouwers

 1. Alleen spelers zijn toegestaan op ons park. Toeschouwers, zoals opa en oma, broertjes en zusjes zijn niet toegestaan.
 2. Voor jeugdteams t/m 17 jaar geldt dat jeugdcoördinatoren, wedstrijdplanners en ouders die moeten rijden naar uitwedstrijden onderdeel uit maken van het begeleidende team. Dat is toegestaan. De jeugdcommissie zal hierover de jeugdteams informeren. Begeleiders bij training zijn niet toegestaan. Wij hebben hierover voor de allerjongste jeugd nog contact met de trainer en de jeugdcommissie. De trainer informeert de ouders hierover.

Reglement per 1 juli 2020
T.V. Boskoop volgt de aanvullende richtlijnen verantwoord tennissen en padellen – fase 4 van de KNLTB. Klik hier voor de KNLTB richtlijnen.

Het park is dagelijks geopend van 9.00 tot 23.00 uur. Klik hier voor het volledige afhangreglement.

Vanaf 1 juli zijn het clubhuis, terras, bar en kleedkamers weer geopend.

T.V. Boskoop stelt een coördinator aan “seniortennis in  coronatijd”, die verantwoordelijk is voor de regels en de handhaving op de regels. De coördinator jeugdtennis in coronatijd is Dennis Baans, bestuurslid, tel nr. 06-11869882;

Op het park staat een extra informatiebord m.b.t. anti-coronabeleid; de 1,5 meter moet naast de baan gehandhaafd worden, op de baan vervalt deze regel. Het geven van high fives is niet toegestaan.

Op het park zijn hygiënetafels aanwezig; handen moeten van tevoren en achteraf ontsmet worden.

Vrijspelen kan door middel van het reserveren van een baan voor 45 minuten vanaf één dag van tevoren via de KNLTB ClubApp.

2R-Sports geeft les conform de KNLTB-protocollen en is verantwoordelijk voor de routing en hygiëneregels tijdens de lessen.

Bezoekers zijn toegestaan op ons park. Bezoekers houden strikt de 1,5 meter norm in acht.

Gastspelers zijn toegestaan ons park. Klik hier voor de volledige gastspelersregeling.

Reglement per 22 mei 2020

 1. T.V. Boskoop volgt de aanvullende richtlijnen verantwoord tennissen en padellen – fase 3 van de KNLTB;
 2. Dit reglement geldt vanaf 22 mei 2020 tot nader order. Dit betekent dat vanaf 22 mei het park open is voor senioren voor enkelspel en dubbelspel vanaf 9.00 uur tot 23.00 uur, met de kanttekening dat op woensdagmiddag, donderdagmiddag en vrijdagmiddag vanaf 15.00 uur tot 19.00 uur het park alleen voor jeugd is geopend.
 3. Het clubhuis en terras blijft gesloten. Tot nader bericht zijn de stoelen van het terras weggehaald;
 4. T.V. Boskoop stelt een coördinator aan “seniortennis in  coronatijd”, die verantwoordelijk is voor de regels en de handhaving op de regels door de verenigingsvrijwilligers. De coördinator seniortennis in coronatijd is Dennis Baans, bestuurslid, telnr. 06-11869882;
 5. T.V. Boskoop stelt tot 23 mei 2020 op doordeweekse dagen verenigingsvrijwilligers aan om toe te zien op routing en hygiëneregels bij de senioren. De verenigingsvrijwilliger valt onder de verantwoordelijkheid van de coördinator (ad “4”).
 6. Op het park staat een extra informatiebord m.b.t. anti-coronabeleid. De hygiëne-materialen (handen ontsmetten; baan vegen met handschoentjes) zijn aanwezig; telborden niet gebruiken; thuis douchen;
 7. Vrijspelen kan tot nader bericht uitsluitend door vooraf afschrijven via de KNLTB.club app;
 8. 2R-Sports geeft les conform de KNLTB-protocollen en is verantwoordelijk voor de routing en hygiëneregels tijdens de lessen.

Reglement per 11 mei 2020

 1. T.V. Boskoop volgt de aanvullende richtlijnen verantwoord tennissen en padellen – fase 2 van de KNLTB;
 2. Dit reglement geldt vanaf 11 mei tot nader order, met de verwachting dat vanaf 1 juni nadere richtlijnen volgen. Dit betekent dat vanaf 11 mei het park open gaat voor senioren met de volgende openingstijden voor senioren:
  – Doordeweeks van 9.00 uur tot 12.00 uur;
  – Doordeweeks van 19.00 uur tot 23.00 uur
  – Weekend- en feestdagen van 12.00 uur tot 17.00 uur
  Het clubhuis/terras/bar blijft gesloten; stoelen zijn tijdelijk verwijderd;
 3. Het is voor senioren mogelijk om met 2 personen per baan te tennissen en met 4 personen per baan als ze les hebben (onder verantwoordelijkheid van de trainer), of uit 1 huishouden zijn;
 4. T.V. Boskoop stelt een coördinator aan “seniortennis in  coronatijd”, die verantwoordelijk is voor de regels en de handhaving op de regels door de verenigingsvrijwilligers. De coördinator seniortennis in coronatijd is Dennis Baans, bestuurslid, telnr.06-11869882;
 5. T.V. Boskoop stelt voor de eerste weken op doordeweekse dagen verenigingsvrijwilligers aan om toe te zien op routing en hygiëneregels. De verenigingsvrijwilliger valt onder de verantwoordelijkheid van de coördinator (ad “4”). Tijdens de weekenden is er steekproefsgewijs toezicht via de webcam;
 6. Seniorleden gaan direct na het lessen/ vrijspelen weer naar huis. Seniorleden weten van dit reglement als ze gaan tennissen. Op het park staat een extra informatiebord m.b.t. anti-coronabeleid. De hygiëne-materialen (handen ontsmetten; baan vegen met handschoentjes) zijn aanwezig; telborden niet gebruiken; thuis douchen;
 7. Vrijspelen kan uitsluitend door vooraf afschrijven via de KNLTB.club app;
 8. 2R-Sports geeft les conform de KNLTB-protocollen en is verantwoordelijk voor de routing en hygiëneregels tijdens de lessen.
%d bloggers liken dit: