Sint en Piet tennis 2016

Op 4 december was het 1 groot verrassingsfeest bij de TVB!

Niemand minder dan Sinterklaas zelf kwam met zijn pieten langs bij onze tennislessen en dat was best even spannend voor onze jongste tennistoppers. Er gingen de hele middag al geruchten door de hal en de spanning liep hoog op (net als de energie J)

Plotseling zwaaide de deur van de hal open en kwam Sinterklaas met zijn pieten binnen, spontaan klonk er een bekend lied uit de TVB keeltjes……Sinterklaasje kom maar binnen met je…… Dit is nu al een onvergetelijke tennisles in wording….

Sommige kinderen vragen zich soms wel eens af of Sinterklaas zelf ook op de daken klimt, of doen alleen de pieten dat? Nou het antwoord op die vraag is tijdens deze tennisles wel heel duidelijk geworden. Sinterklaas kan niet alleen op daken klimmen, hij kan ook nog eens goed tennissen en dat op zijn leeftijd! Want nadat Sinterklaas even tijd had genomen om kennis te maken met onze jeugd, was het tijd om een balletje over te slaan. Hoe uniek is dat, tennissen met Sinterklaas en zijn pieten? De kinderen konden hun ogen niet geloven, maar tegelijkertijd hun lol niet op. Ze hebben allemaal hun tenniskunsten kunnen laten zien aan de Sint en toen was het tijd om wat van het strooigoed te snoepen dat de Pieten hadden uitgedeeld. Er worden nu nog steeds wel eens kruitnootjes gevonden in de hal;).

Sinterklaas zou Sinterklaas niet zijn als hij geen cadeautjes bij zich had….. dus was er voor iedereen nog een leuke verrassing in de vorm van een cadeautje en chocolade!

We hebben daarna allemaal afscheid genomen van de Sint en de kinderen gingen met een glimlach en een hoop herinneringen weer naar huis.

Volgend jaar hopen we dat de Sint weer tijd heeft om bij ons langs te komen, want dit smaakte naar meerJ!

De jeugdcommissie

%d bloggers liken dit: