Slotfeest jeugd 2018

Hoi gekleurde tennistoppers,

Zaterdag 3 November was het Slotfeest op de tennisbaan voor de jeugd. Dit stond in het teken van kleur, het thema was nl. Colour your World.

Het clubhuis was super mooi versierd, het was een gezellige boel!

Het werd natuurlijk pas echt gezellig toen er een kleine 50 gekleurde kids binnen kwamen……meteen n hok vol herrie.

We hebben het eerste uur lekker buiten getennist en gave spellen gedaan. Het was natuurlijk al donker en koud dus extra spannend allemaal. Bij binnenkomst was er warme choco met slagroom, n hoop gekleurd snoepgoed en de kids konden een suikerspin laten maken, aan zoetigheid was geen gebrek ???? en aan stuiterballen dus ook niet ????

Toen iedereen een beetje was opgewarmd begon de bingo voor de jongere kids onderons, de oudere jeugd kon nog even lekker verder ballen buiten. Wanneer de kleine prijzenjagers klaar waren met de bingo kwamen de eerste ouders alweer binnen om ze op te halen. Toen was het de beurt aan de oudere jeugd. Deze gingen een Pubquiz doen onder begeleiding van Quizmaster Kim. Uiteraard werd hier ook volop gestreden om prijsjes. Op het moment dat de winnaars bekend waren ging de muziek lekker open en kon er nog gezellig een half uurtje gedanst en gefeest worden. De gekste carnavals krakers kwamen voorbij en iedereen had er zin in. Om 23.00u was het dan echt klaar en werd iedereen weer opgehaald…….. de JC heeft nog even de popcorn en het snoepgoed van de vloer gekrabbeld en konden toen ook moe en voldaan naar hun mandje…..

Het was weer een geslaagd feestje wat ons betreft, een mooie afsluiter van een mooi tennis seizoen! We zien jullie allemaal graag weer terug, of in de hal van de winter of in het voorjaar weer op de TVB.

Groetjes allemaal!!

JC TVB

%d bloggers liken dit: