TVB bij nacht 2017

Gigantisch geslaagde gave dag/nacht voor de jeugd van de TVB ter ere van het 50 jarig jubileum feest!

Voor ruim 50 kids van de TV Boskoop begon het 50 uur durend feest met ‘TVB by night’. Na wat tennisactiviteiten en lekker veel patat, ging het spektakel verder met het spel,  levend stratego. Dit deden we in het Gouwe Bos om het ns extra spannend te maken.  Het fanatisme was enorm, er werd lekker fanatiek gespeeld maar er was ook zeker ruimte voor een hoop lol! Dit fanatisme werd nog groter tijdens het verrassingsspel: lasergamen. De jongens en meiden renden en schreeuwden door het bos heen, verliezen bleek geen optie te zijn. Vooral die mimiek van die jonge gasten…boys with toys……Het was super gaaf en ook mega spannend, want ook dit spel werd gespeeld in het Gouwe bos waar het toch echt wel donker begon te worden….. Aan het einde van de avond waren alleen nog de lichtjes van de geweren te zien…..dat werd sommige kinderen te spannend, dus terug naar de TVB. Daar hebben de kids lekker wat gedronken en chippies gegeten….

Na een filmpje gingen de allerjongsten naar huis. Het werd daarna duidelijk dat de ‘grotere’ kids tennissen wel heel erg leuk vinden: ze tennisten door tot een uurtje of 2 ’s nachts, alsof het de normaalste zaak was. Ook werden de lasergame geweren nog maar s uit de koffers gepakt…want ook over de banen bleek het spel goed te werken…….Uiteindelijk werd het toch echt tijd om de ‘dijk woningen’ wat nachtrust te gunnen….naar binnen met die kids….. Na wat filmpjes te hebben gekeken, was het om 6:00 in de ochtend eindelijk helemaal stil. Helaas voor de jonge tennissers werden ze alweer om 7:00 door de leiding gewekt met pannen en al, om vervolgens om 9:00 weer fris en fruitig aan het ontbijt te zitten.

Sommigen waren nog steeds niet moe te krijgen en deden nog gewoon mee met de clinic van Sjeng Schalken. Een foto met Sjeng kon natuurlijk niet ontbreken, waarbij de jeugd van oor tot oor straalden, het was kenmerkend voor de hele dag/nacht!

Bedankt toppers voor jullie onuitputtelijke enthousiasme, volgend jaar zeker weer!!!

Groetjes van de JC en Joey en Eric

%d bloggers liken dit: