TVB Tennisladder

TVB Tennisladder

Net als afgelopen jaar kun je ook dit jaar (weer) meedoen aan de TVB Tennisladder. Lijkt het je leuk om meer leden te leren kennen? Lijkt het je leuk om te spelen met andere leden van jouw niveau? Wil je wat extra wedstrijdervaring op doen? Schrijf je dan in! En… sta je aan het einde van het seizoen bovenaan? Dan ben jij de clubkampioen van 2021. 

Op maandag 5 april start het zomerseizoen 2021 van de clubladder. Er zijn 13 speelrondes van 2 weken, de laatste ronde duurt 3 weken en eindigt op 10 oktober. Je kunt rondes overslaan als je geblesseerd bent of op vakantie gaat. Als senioren nog niet mogen ladderen in april ivm de Corona regels, dan wordt de clubladder uitgesteld totdat het wel kan. Spelers kunnen ook individueel aangeven dat ze de eerste rondes willen overslaan. 

Het werkt heel simpel:
– Elke 2 weken regelen wij een leuke wedstrijd voor je.
– Je kiest zelf wanneer je graag speelt.
– Je wordt ingedeeld op jouw speelniveau.
– Je wisselt van plek als je wint van iemand die hoger staat.
– Een filmpje met uitleg vind je hier.

Spelers die vorig jaar hebben meegedaan hoeven niet opnieuw aan te melden. Zij ontvangen een herinnering voor de start van de eerste ronde. Nieuwe deelnemers kunnen zich nu alvast aanmelden voor de TV Boskoop enkel tennisladder. Meld je nu aan via deze link of download de gratis app: ‘clubladder’ van sportconnexions.

%d bloggers liken dit: