Voorjaarcompetitie

Afgelopen jaar is weer een bijzonder jaar geweest. De voorjaarscompetitie kon helaas geen doorgang vinden, maar gelukkig konden in het najaar wel weer wedstrijden gespeeld worden. Het ziet er naar uit dat in het voorjaar van 2022 de competitie wél door kan gaan en daarom informeren we jullie vast over de mogelijkheden en het inschrijven.

De afgelopen jaren heeft de KNLTB veel veranderingen doorgevoerd omtrent de competitie. Ook dit jaar is het aanbod weer iets gewijzigd ten opzichte van vorig jaar. Het aanbod is onder andere uitgebreid met 8&9-competitie op vrijdagavond. De vrijdagavondcompetitie wordt om de week gespeeld, met een totaal van 5 speelavonden. Ook bieden wij dit jaar de mogelijkheid om donderdag overdag te spelen. Het volledige aanbod kun je vinden in onderstaande afbeelding. De exacte speeldagen vind je hier.

Opgeven is vanaf nu mogelijk. Je kunt je opgeven als individu óf als team. Als je je als team opgeeft, moeten alle teamleden met voor- en achternaam worden benoemd. Check bij jezelf (of bij je teamleden) of je lidmaatschap past bij de competitievorm die je wilt gaan spelen. Dus…

  • Als daglid mag je niet ’s avonds of in het weekend spelen
  • Met een competitielidmaatschap mag je óf in het voorjaar óf in het najaar spelen
  • Met een zomerlidmaatschap mag je géén competitie spelen
  • Met een senior lidmaatschap kun je bij elke competitievorm spelen

Geef bij je inschrijving ook aan welke speeldag EN welke competitievorm jullie voorkeur heeft. Je kunt je inschrijving mailen naar Rene Roelofs (tc@tvboskoop.nl).

Wij merken dat de competitie bij TVB steeds populairder wordt. Dat is een goede ontwikkeling! Echter, hierdoor kan het voorkomen dat zich méér teams opgeven dan wij kunnen plaatsen op basis van de baancapaciteit. Dit betekent dat we niet alle teams kunnen plaatsen of in ieder geval niet op de dag/competitievorm van je voorkeur. In dat geval zullen wij gaan loten. De uiterste inschrijfdatum is donderdag 16 december 18.00uur. De loting vindt plaats op vrijdagavond 17 december 19.00uur. Wanneer jouw team uitgeloot is, heb je tot 26 december de tijd om óf een nieuw team te vormen óf op een andere speeldag te kiezen.

%d bloggers liken dit: