Voorjaarscompetitie verplaatst naar het najaar: inschrijving geopend!

Voorjaarscompetitie verplaatst naar het najaar: inschrijving geopend!

Door alle maatregelen is de voorjaarscompetitie verplaatst naar het najaar en noemen we nu KNLTB Competitie 2021. Of de KNLTB Competitie 2021 in het najaar definitief door kan gaan is afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende maanden en of de maatregelen het tegen die tijd toelaten zulke omvangrijke competities te spelen.

De KNLTB gaat er nu even vanuit dat officiële cluboverstijgende wedstrijden in september weer zijn toegestaan en dat de KNLTB Competitie 2021 dan kan starten. Voor de verschuiving van de competitie geldt dat dezelfde competitiesoorten en klassenopbouw worden aangeboden als bij de Voorjaarscompetitie. Hierdoor is de KNLTB Competitie 2021 voor alle spelers, ook de tennissers in de speelsterkte 1-4, een aantrekkelijke competitie. Er wordt niet gespeeld om promotie/degradatie. Klik HIER voor een overzicht van alle speeldata.

Klik HIER voor het volledige aanbod van de KNLTB Competitie. Bij TV Boskoop is het alleen mogelijk om competitie te spelen op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Heb jij je nog niet ingeschreven voor deze competitie? Dan kun je dat nu nog doen, tot uiterlijk 11 juni. Stuur dan snel een e-mail naar Rene Roelofs (tc@tvboskoop.nl) met voor- en achternaam van alle competitieleden (of alleen je eigen naam,als je nog geen team hebt). Geef bij je inschrijving ook aan welke speeldag en welke competitievorm jullie voorkeur heeft.

Wanneer zich méér teams opgeven dat wij kunnen plaatsen op basis van de baancapaciteit, kunnen wij niet alle teams plaatsen of in ieder geval niet op de dag/competitievorm van je voorkeur. Wanneer wij te veel teams hebben voor een bepaalde dag, zullen wij de teams gaan plaatsen op volgorde van binnenkomst (inschrijving). Een inschrijving wordt pas geaccepteerd als deze volledig is (voor- en achternaam van alle teamleden). Wanneer een inschrijving niet compleet is, krijg je hier éénmalig een melding van en wordt het (vooralsnog) niet geaccepteerd.

%d bloggers liken dit: